Soehnle 63871 Style Sense Connect 100 Digitale Personenweegschaal met Bluetooth Grijs

€ 71,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 
Soehnle 63871 Style Sense Connect 100 digitale personenweegschaal met Bluetooth

Gewichtsbeheersing eenvoudig gemaakt.Het stuurt uw huidige lichaamsgewicht via Bluetooth rechtstreeks naar de Soehnle Connect-app. Talloze app-extra's zorgen voor optimale monitoring van resultaten en ondersteuning bij het verliezen of behouden van gewicht. Duidelijke dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse overzichten maken uw gewichtsveranderingen zichtbaar in één oogopslag - ideaal om na verloop van tijd gemotiveerd te blijven. Daarnaast berekent de Soehnle Connect-app hoe ver u bent van uw streefgewicht en geeft tegelijkertijd het verschil met uw laatste weging aan. De weergave van uw huidige body mass index en de afwijking van de gemiddelde BMI helpt u om uw gewicht beter in te schatten. Dankzij een link naar de populaire fitness-apps "Google Fit" en "Apple Health" worden veel relevante gezondheidsstatistieken bij elkaar opgeteld. Uw lichaamsgewicht tot 180 kg kan worden gelezen in nauwkeurige stappen van 100 g op het grote, gemakkelijk leesbare LCD-scherm. Dankzij slim geheugen kan de Style Sense Connect 100 eenvoudig acht personen herkennen, zonder handmatige voorkeuze. Praktisch en energiebesparend: de weegschaal schakelt onmiddellijk in als u erop gaat staan ​​en schakelt na het wegen automatisch uit. Gemaakt van extra helder veiligheidsglas, ziet het grote oppervlak en het ontwerp met lage hoogte er niet alleen goed uit - samen met de antislipvoeten zorgt het ervoor dat u veilig en stabiel bent wanneer u op uw weegschaal stapt. Batterijen zijn inbegrepen, zodat u onmiddellijk kunt beginnen.
 • Verbinding met de Soehnle Connect-app voor smartphones met eenvoudige bediening en volledige gegevenscontrole. (Systeemvereisten om de app te gebruiken: Android ™: 6.0 / iOS®: iOS 10 / Bluetooth®: 4.0)
 • Groot LCD-scherm voor zeer goede leesbaarheid van uw gewicht (lettergrootte 3,5 cm)
 • Extra app-functies: verschil met uw laatste inweeg, verschil met het streefgewicht, weergave van de body mass index (BMI) en afwijking van de standaard BMI
 • Handige, automatische gebruikersherkenning voor maximaal 8 personen
 • Groot oppervlak en laag profielontwerp zorgen voor stabiliteit
 • Zeer hoog draagvermogen tot een maximumgewicht van 180 kg (nauwkeurig tot stappen van 100 g)
 • Praktisch en energiebesparend - schakelt automatisch in en uit
 • Antislipvoeten maken het veilig om op te staan
 • Inclusief batterijen voor onmiddellijk gebruik
 • Gewichtseenheden kunnen worden ingesteld voor kg, lb en st
 • Kleur: grijs

Foto('s):

Standaard levertijd

Direct leverbaar

Voorraad

€ 71,95
Prijs per stuk
Het aantal Actiepunten dat u voor dit product ontvangt is 7
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Anderen bekeken ook

Laatst bekeken producten

Webwinkel Keurmerk