Reflecta LED Lichtpaneel A3 Super Slim

€ 158,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 
Met de Reflecta Light Pad kan men afbeeldingen corrigeren, schetsen verbeteren of animatietekeningen volgen. Kleine fotodia's die in archiefhoezen zijn opgeslagen, kunnen op het Light Pad worden bekeken zonder ze uit de behuizing te hoeven halen. De Light Pad is een belangrijk apparaat bij het afdrukken, evenals in film-, foto- en tattoo-studio's. Het kan worden gebruikt om transparant materiaal zoals films of calqueerpapier over elkaar te plaatsen, te fixeren en vervolgens te bewerken.

Terwijl een hobbyfotograaf een dia tegen het licht kan houden, gebruikt de professionele of semi-professionele fotograaf een Light Pad om zijn materiaal te bekijken. Voor degenen die regelmatig filmmateriaal (dia's en negatieven) gebruiken, kunnen ze het gebruik van een lichtkussen niet omzeilen.

De elegante Light Pad is een superslank ontwerp met een onderhoudsvrije LED-technologie die een optimale en absoluut soepel verlichte, warmtevrije werkruimte biedt. De LED's zorgen voor een gelijkmatig verlichtingsgebied over de hele pad, zodat zelfs de hoeken van de pad kunnen worden gebruikt om positieven te bekijken. De LED's hebben een levensduur van ongeveer 50.000 uur en zijn dimbaar.

Met een gewicht van 1600 g en een geringe diepte van slechts 0,8 cm zijn de lichtkussentjes gemakkelijk te vervoeren en op te slaan. Ze kunnen ook gemakkelijk als blikvanger in elke werkruimte worden geïntegreerd.

Foto('s):

Standaard levertijd

2 - 3 werkdagen

Voorraad

€ 158,95
Prijs per stuk
Het aantal Actiepunten dat u voor dit product ontvangt is 15
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Anderen bekeken ook

Laatst bekeken producten

Webwinkel Keurmerk