Nedis HUMI140CWT Luchtbevochtiger 5,5 L Hygrometer Aanraakbediening Plasma

€ 97,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 
Houd je omgeving onder controle en zorg automatisch voor een gezonde, consistente atmosfeer in je kamer met deze zelfinstellende, luchtbevochtiger met plasmafunctie en UV-licht.
Deze luchtbevochtiger biedt automatische vochtigheidsregeling dankzij de hygrometer die het vocht in de lucht kan meten en de werking daarop kan aanpassen.
Een LED-scherm geeft de vochtigheidsgraad in de kamer nauwkeurig weer en kan worden gebruikt om je optimale instellingen te programmeren.
In het royale waterreservoir van 5,5 liter is een keramisch filter aangebracht om het water te zuiveren dat wordt gebruikt om de koele nevel te vormen. Bovendien vernietigt een UV-lamp alle bacteriën in het waterreservoir. De plasmafunctie van de luchtbevochtiger helpt bacteriën in de atmosfeer te minimaliseren en geuren uit de kamer te verwijderen.
Je kunt je omgeving nog verder verbeteren door de nachtmodus te kiezen, waardoor automatisch een nachtlampje wordt ingeschakeld wanneer het donker wordt, of de babymodus, als hij in de kamer van je kleintje wordt gebruikt.
De luchtbevochtiger stopt automatisch wanneer het waterreservoir leeg is of wanneer het reservoir uit de voet wordt gehaald om te vullen.
  • Kenmerk: Aanraakgevoelige Knoppen, LCD-Scherm, UVA-Licht
  • Capaciteit: 5.5 l
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof
  • Stekkertype: Euro / Type C (CEE 7/16)
  • Type: Humidifier

Standaard levertijd

Direct leverbaar

Voorraad

€ 97,95
Prijs per stuk
Het aantal Actiepunten dat u voor dit product ontvangt is 9
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Anderen bekeken ook

Laatst bekeken producten

Webwinkel Keurmerk