HG Wasmiddel Zwarter Dan Zwart 500gr

€ 15,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 
HG Wasmiddel Zwarter Dan Zwart 500gr

HG zwarter dan zwart speciaal wasmiddel voor de donkere was maakt donker textiel dat vaal is geworden weer als nieuw. Het product voorkomt ook dat vezels zich ophopen en dat pillen ontstaat. Het zogenaamde pillen van textiel wordt veroorzaakt door samenklitten van deze minuscule vezeltjes. Als zwarte of andere donker textiel geen aparte wasbehandeling krijgt, zal het door het dragen, wassen en de wasdroger vaal worden. Vaalheid van textiel ontstaat doordat duizenden kleine vezeltjes zich losmaken uit de stof. Deze minuscule vezeltjes zorgen ervoor dat u niet meer direct op de stof kijkt, maar dat het zicht op de stof wordt vertroebeld. Het visuele effect van deze vertroebeling is vaalheid. Goed voor ongeveer 6 (hand)wasbeurten.

Textiel weer donker maken met de wasmachine.De dop van HG zwarter dan zwart speciaal wasmiddel voor de donkere was is te gebruiken als maatbeker. Vul deze maatbeker tot maatring 80ml en voeg dit toe aan het hoofdwasmiddelbakje. Voeg geen andere wasmiddelen toe en start het hoofdwasprogramma op 60°C. Indien gewenst kan er wel een wasverzachter worden toegevoegd in het wasverzachterbakje.

Textiel weer donker maken via de handwas
De dop van HG zwarter dan zwart speciaal wasmiddel voor de zwarte was is te gebruiken als maatbeker. Vul deze maatbeker tot maatring 25ml en los de inhoud op in 5 liter handwarm water. Laat vervolgens het wasgoed minimaal 3 uur inweken en daarna voorzichtig uitspoelen handwarm water. Het wasgoed uitknijpen, eventueel centrifugeren en daarna laten drogen.

Standaard levertijd

Direct leverbaar

Voorraad

€ 15,95
Prijs per stuk
Het aantal Actiepunten dat u voor dit product ontvangt is 1
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Anderen bekeken ook

Laatst bekeken producten

Webwinkel Keurmerk