HG Wasmiddel Tegen Stinkende Sportschoenen 0.5kg

€ 16,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 
HG Wasmiddel Tegen Stinkende Sportschoenen 0.5 kg

HG wasmiddel tegen stinkende sportschoenen verwijdert stank effectief uit sportschoenen, waardoor ze weer heerlijk fris gaan ruiken. Het product is geschikt voor sneakers, voetbal-, tennis-, jogging- en andere sportschoenen. Deze schoenen worden namelijk vochtig door het transpireren van de voeten. Na gebruik van de schoenen droogt het transpiratievocht op maar blijft er een zuur achter. Deze zogenoemde boterzuur produceert continue stankmoleculen, die vooral actief zijn als de schoenen gedragen worden en dus warm en vochtig zijn. Dus iedere keer als de schoenen gedragen worden, gaan ze erger stinken.

Dankzij de speciaal hiervoor ontwikkelde HG waszak voor schoenen kunnen de schoenen nu heel eenvoudig in wasmachine en droger. De speciale constructie van de waszak zorgt er namelijk voor dat de schoenen niet gaan bonken, ook niet tijdens het centrifugeren. Hiermee wordt slijtage of schade aan de schoenen en trommel voorkomen.
"

Voeg ongeveer 250 gramHG wasmiddel tegen stinkende sportschoenentoe aan het hoofdwasmiddelbakje. Stel het hoofdwasprogramma van de wasmachine in op 60°C en kies voor een normale centrifugeersnelheid. Laat na het wassen de schoenen gewoon of in de droogtrommeldrogen.

Standaard levertijd

Direct leverbaar

Voorraad

€ 16,95
Prijs per stuk
Het aantal Actiepunten dat u voor dit product ontvangt is 1
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Anderen bekeken ook

Laatst bekeken producten

Webwinkel Keurmerk