HG Leerverfkit Crème / Wit

€ 44,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 
Hg Leerverfkit Crème / Wit

HG leerverfkit voor zitmeubels crème wit zorgt in 4 stappen voor een geheel nieuwe leren bank of stoel. Door de nieuwe verftechnologie is het kinderlijk eenvoudig om leren zitmeubels een tweede leven te gunnen. De flexibiliteit en het aanzicht van het leer zijn namelijk niet van nieuw te onderscheiden. Dit product heeft een enorme hechtkracht en is ijzersterk, waardoor het resistent is tegen vuil, vlekken en beschadigingen. Mocht er onverhoeds toch een beschadiging in de verflaag ontstaan, dan is er niets aan de hand. Dit product laat zich heel eenvoudig herstellen zonder dat de overlap zichtbaar is. HG leerverfkit voor zitmeubels is verkrijgbaar in 6 kleuren: zwart, cognac bruin, donkerbruin, donker bordeaux rood, donkerblauw en crème wit. Voor het repareren van beschadigingen aan het leer, scheuren, gaatjes, krassen en andere oneffenheden adviseren wij HG leerreparateur voor zitmeubels.

Inhoud van deze leerverfkit:
  • HG leerverf crème wit
  • HG leerverf primer
  • Bakje
  • Kwastje
  • Rollerhouder met een acrylaatroller en schuimroller

Stap 1
Maak eerst de leren meubel goed schoon met spiritus. Gebruik hiervoor een schone doek en reinig met ronddraaiende bewegingen.

Stap 2
Breng de HG leerverf primer op het leer met behulp aan van de bijgeleverde schuimroller en verfbakje. 1 laag aanbrengen is voldoende en deze HG leerverf primer is voldoende voor een tweezits bank. Begin na deze twee stappen met het opbrengen van de HG leerverf. Eerst goed schudden voor gebruik. Maak kussens, indien mogelijk, los en behandel deze apart. Kussens die niet los kunnen in een andere positie houden, bijvoorbeeld met tape of touw, zodat de achterkant en plaatsen onder de kussens ook geverfd kunnen worden. Verdeel de leren meubel verder zoveel mogelijk in vlakken en werk stap 3 en stap 4 af per kussen of vlak.

Stap 3
Giet de HG leerverf in het bijgeleverde verfbankje en behandel eerst alle delen die voor een verfroller moeilijk bereikbaar zijn, zoals naden, stiksels en knopen. Gebruik hiervoor het bijgeleverde kwastje. Stap 4 Zet vervolgens met behulp van de bijgeleverde acrylaatroller gelijkmatig een dunne laag HG leerverf op het leer. Rol eerst in 1 richting en vervolgens haaks hierop om de verf goed egaal te verdelen. Na ongeveer 2 uur is dit droog en kan de tweede laag worden aangebracht.

Standaard levertijd

Direct leverbaar

Voorraad

€ 44,95
Prijs per stuk
Het aantal Actiepunten dat u voor dit product ontvangt is 4
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Anderen bekeken ook

Laatst bekeken producten

Webwinkel Keurmerk