Gigaset E290HX DECT Telefoon Zwart

€ 49,08
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 
Gigaset E290HX DECT telefoon
Een telefoon met alles wat u nodig heeft voor alledaagsecommunicatie - zonder onnodige extra's. De Gigaset E290HX is onderdeel van de Gigaset Life Serie, wat betekent dat het ontworpen is voor mensen visuele-, gehoor- en/of tastproblematiek. Dankzij extra grote toetsen, een eenvoudig leesbaar scherm en een ergonomische vorm combineert het toestel een modern design met geavanceerde functies. Hierdoor blijft communiceren mogelijk voor mensen van alle leeftijden. De E290HX handset is perfect om te gebruiken in combinatie met alle DECT en CATiq routers, of als uitbreiding op bestaande Gigaset systemen.

Blijf goed én eenvoudig verbonden dankzij de Gigaset E290HX. De grote, verlichte toetsen maken het simpel om de juiste toets te vinden. Met de twee snelkeuzetoetsen (A/B) is het zelfs nog sneller en makkelijker om uw belangrijkste contactpersonen te bellen. De grote toetsen op het toestel stellen u gerust wanneer u het écht nodig heeft. In een noodgeval hoeft u bijvoorbeeld maar op één toets te drukken om een voorgeprogrammeerd nummer te bellen.

De Gigaset E290HX zorgt ervoor dat u het overzicht bewaard. U kunt het grote, verlichte zwart-witscherm instellen op het voor u ideale contrast. De speciale Jumbo-modus vergroot de weergave de cijfers op het scherm, waardoor zelfs de langste telefoonnummers duidelijk zijn. Heeft u graag een eenvoudig, laagdrempelig gebruik? Selecteer dan de 'single icon' modus in het menu. Hierdoor wordt er slechts één icoon per scherm afgebeeld.

De audio-eigenschappen van de Gigaset E290HX kunnen worden afgestemd op verschillende behoeften. Het volume en de melodie kunnen bijvoorbeeld geheel naar wens worden gekozen, zodat u nooit meer een oproep hoeft te missen. Kies uit vijf verschillende instellingen voor het volume van de oortelefoon of verdubbel het volume tijdens het gesprek dankzij de versterkerfunctie. Of u nu de handset vasthoudt of handsfree belt; u geniet standaard van een heldere geluidskwaliteit en uitstekende stemweergave. Maakt u gebruik van een hoortoetsel? Dank wordt de frequentie aan uw eigen gehoor aangepast. Zo biedt de E290HX mogelijkheden voor alle doelgroepen, op alle leeftijden.
  • Universele handset voor uitbreiding: DECT/GAP routers (zoals de AVM FR!TZBox), Routers met DECT CAT-iq 2.0 (zoals de TP-LINK Archer), Gigaset DECT basisstations, DECT/GAP basisstations van andere fabrikanten
  • Groot (34x37mm), contrastrijk zwart-witscherm
  • Grote, losse toetsen met eenvoudig leesbare nummers
  • 2snelkeuzetoetsen voor belangrijke telefoonnummers
  • Versterkerfunctie voor extra luid volume
  • 2akoestische profielen (hoge/lage frequentie) om ervoor te zorgen dat u de telefoon hoort
  • Kleur: zwart

Foto('s):

Standaard levertijd

2 - 3 werkdagen

Voorraad

€ 49,08
Prijs per stuk
Het aantal Actiepunten dat u voor dit product ontvangt is 4
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Anderen bekeken ook

Laatst bekeken producten

Webwinkel Keurmerk