Gigaset CL390 Hello Telefoon + Antwoordapparaat Wit

€ 67,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 
Gigaset CL390 Hello telefoon
Maak een statement met een apparaat dat net zo mooi, als functioneel is. De Gigaset CL390 is ontworpen om heel functioneel en gebruiksvriendelijk te zijn. Het heeft een groot, verlicht en contrastrijk zwart-witscherm wat er mede dankzij de grootte (het scherm meet 5.1cm diagonaal) voor zorgt dat u nooit moeite heeft met het aflezen ervan. Met de duidelijke menustructuur en de Jumbo-modus, waardoor alle cijfers en letters op het scherm vergroot worden, kunt u altijd de voor u gewenste instelling vinden. Hierdoor bent én blijft u verbonden en wordt dagelijkse communicatie een plezier.
U profiteert van maximale geluidskwaliteit in alle communicatiemodi. Of u de Gigaset CL390 nu direct aan uw oor houdt of de handsfree modus gebruikt, uw gesprek is altijd in de best mogelijke kwaliteit. Twee versterkende akoestische profielen zorgen ervoor dat zowel de hoge als lage tonen voor iedereen in de familie goed hoorbaar zijn. De Gigaset CL390 is compatibel met hoortoestellen dus ook wanneer u een gehoorbeperking heeft, kunt u van uw gesprekken genieten.

De Gigaset CL390 garandeert succesvolle communicatie zónder onnodige extra's, en mét nuttige toepassingen te bieden waarmee uw dagelijks leven nog makkelijker gemaakt wordt. Zo heeft het telefoonboek bijvoorbeeld voldoende ruimte voor al uw contacten, gezien het ruimte biedt voor maar liefst 150 namen/nummers. U kunt eigen beltonen toewijzen aan externe, interne of VIP-bellers zodat u al hoort wie er belt. De direct-bellen functie zorgt ervoor dat u uw geliefden nóg sneller bereikt: er staat slechts één druk op de knop tussen u in.

De Gigaset CL390 zorgt ervoor dat u thuis eenvoudig bereikbaar bent. Maar, soms wilt u niet gestoord worden. Zeker niet door anonieme verkopers. Met de zwarte lijst kunt u maximaal 32 telefoonnummers blokkeren. U voert de nummers handmatig in of kopieert ze rechtstreeks vanuit de oproepgeschiedenis. Wanneer de zwarte lijst geactiveerd is, worden alle geselecteerde nummers volledig geblokkeerd of uitsluitend op het scherm weergegeven. U kunt ook een tijdsperiode ingeven waarbij alle inkomende oproepen op de handset gedempd worden, en voorkomen dat anonieme oproepen (die zonder nummerherkenning) überhaupt binnenkomen. Indien u wilt dat de telefoon wél rinkelt voor belangrijke telefoonnummers, dan voegt u deze toe aan een VIP-groep.U kunt niet altijd thuis zijn om de telefoon te beantwoorden, maar u kunt wél op de hoogte blijven dankzij het digitale antwoordapparaat. Met maximaal 20 minuten opnametijd slaat het al uw belangrijke berichten op, terwijl u onderweg bent. U luistert de berichten later eenvoudig af via de handset. Personaliseer het antwoordapparaat met een zelf ingesproken begroeting en pas de opnameparameters aan naar uw eigen eisen.

Gebruik uw telefoon waar u maar wenst: u breidt uw Gigaset CL390-systeem uit met maximaal vier handsets, waardoor iedere gewenste ruimte in huis - van keuken tot slaapkamer en kantoor - van een telefoon wordt voorzien. Hierdoor heeft u altijd een telefoon voor het grijpen en kunt u interne gesprekken voeren. Hiervoor bevelen wij de Gigaset CL390HX handset aan.
  • Geïntegreerd antwoordapparaat met maximaal 20 minuten opnametijd
  • Groot, contrastrijk zwart-witscherm (34 x 37 mm)
  • 2 akoestische profielen (hoge/lage frequentie) dus het volume is altijd op hetzelfde niveau
  • Volledig overzicht dankzij een extra groot oproepscherm en telefoonmenu
  • Telefoonboek voor maximaal 150 contacten
  • Bepaal zelf wie u wenst te spreken dankzij de blokkeerfunctie. U kunt maximaal 32 nummers op de zwarte lijst zetten
  • Ruimtebewaking (babyfoon) met intercomfunctie
  • Direct-bellen functie waardoor u een opslagen telefoonnummer kiest door één druk op de knop
  • Kleur: wit

Foto('s):

Standaard levertijd

Direct leverbaar

Voorraad

€ 67,95
Prijs per stuk
Het aantal Actiepunten dat u voor dit product ontvangt is 6
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Anderen bekeken ook

Laatst bekeken producten

Webwinkel Keurmerk