Tv-meubel 120x30x40 cm massief acaciahout donkerbruin

Tv-meubel 120x30x40 cm massief acaciahout donkerbruin

Tv-meubel 120x30x40 cm massief acaciahout donkerbruin

€ 179,09
Prijs per 

Voorraad :

Het aantal Actiepunten dat u voor dit product ontvangt is 17
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Dit tv-meubel van massief acaciahout is, met zijn opvallende ontwerp, een geweldige aanvulling op je woonkamer. Het kan ook worden gebruikt als een dressoir of opbergkast en wordt zeker door gasten opgemerkt.

De houten kast is gemaakt van massief, hoogwaardig acaciahout, een tropisch hardhout, dat weerbestendig en duurzaam is. Elke stap van het proces wordt met de grootste zorg uitgevoerd, of het polijsten, schilderen of lakken is. Het vakmanschap en de mooie houtnerven maken elk meubel uniek en enigszins anders dan de rest. Het grote bladoppervlak kan ook worden gebruikt voor het tijdelijk plaatsen van ornamenten. Het dressoir is ontworpen met veel opbergruimte, zodat het tijdschriften, boeken, dvd's en multimedia-apparaten goed geordend en binnen handbereik kan houden. Dankzij de 4 gaten aan de achterkant kan de tv-kast de kabels verbergen. Het product is al gemonteerd; er is geen montage vereist.

Belangrijke opmerking: kleuren en nerven kunnen per stuk variëren, waardoor iedere tv-kast uniek is. De levering is willekeurig.

  • Kleur: donkerbruin
  • Materiaal: massief acaciahout met een donkerbruine afwerking
  • Afmetingen: 120 x 30 x 40 cm (B x D x H)
  • Gepolijst, geverfd en gelakt
  • Met 4 compartimenten en 2 lades
  • Geen montage vereist


Color: Bruin

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten

Webwinkel Keurmerk