Tv-meubel 120x30x40 cm massief gerecycled hout

Tv-meubel 120x30x40 cm massief gerecycled hout

Tv-meubel 120x30x40 cm massief gerecycled hout

€ 212,95
Prijs per 

Voorraad :

Het aantal Actiepunten dat u voor dit product ontvangt is 21
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Dit houten televisiemeubel in antieke stijl is stijlvol en praktisch met ruime opberglades en -schappen. Het is een geweldige aanvulling op je woon- of slaapkamer.

Deze tv-kast is gemaakt van gerecycled hout, wat betekent dat elk meubel uniek is en elk meubelstuk ietwat van elkaar afwijkt. De meubels zijn gemaakt van hergebruikt hout en hebben eigenschappen van verschillende houtsoorten zoals sheesham, teak, palissander, mangohout, acacia en hardhout. Hergebruikt hout is stevig, stabiel, duurzaam en mooi. De spijkergaten of doorzichtige korrels dragen de geschiedenis met hun mee en nodigen een andere generatie uit om hun geschiedenis ermee te doordrenken. Door dit meubel in huis te plaatsen, geef je jew definitie van grondstofbehoud, milieubescherming en duurzame ontwikkeling weer.

Het tv-meubel is handgemaakt en dat vakmanschap draagt bij aan zijn antieke, spectaculaire stijl. Elke stap van het proces wordt met grootste zorg uitgevoerd, zij het polijsten, verven of lakken.

Belangrijke opmerking: kleuren variëren van stuk tot stuk, waardoor iedere tv-kast uniek is. De levering is willekeurig.

  • Kleur: meerkleurig
  • Materiaal: massief gerecycled hout
  • Afmetingen: 120 x 30 x 40 cm (L x B x H)
  • Volledig handgemaakt
  • Gepolijst, geverfd en gelakt


Color: Bruin

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten

Webwinkel Keurmerk