Verzenden en retourneren

Retourvoorwaarden:
Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een product niet aan uw verwachtingen voldoet.

Als uw aangekochte product een online bestelling betreft, dan volgen wij de wet koop op afstand en heeft u 14 dagen bedenktijd. Deze bedenktijd gaat in vanaf het moment dat het product in uw bezit is. Binnen de bedenktermijn kunt u de producten retourneren of aangeven dat u van de bestelling afziet. Dit kan door ons er schriftelijk (per e-mail) of online (per contactformulier) van op de hoogte te stellen. Na herroeping heeft u nog 14 dagen de tijd om het product / de producten te retourneren.

Om voor het retour sturen van een bestelling in aanmerking te komen dient het product met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en met onbeschadigde verpakking geretourneerd te worden. Indien dit niet het geval is kan het retour afgewezen worden of zal er een deelvergoeding worden berekend waarvan de hoogte afhankelijk is van de staat van het product.

Uitzonderingen bij retourneren of ruilen:
Een aantal producten kunnen niet geruild of geretourneerd worden.
• Geopende (verbroken verzegeling), geïnstalleerde of geregistreerde software, dvd's, games en verzilverde giftcards en vouchers.
• Geopende verbruiksartikelen zoals o.a. inkt en toners. Voor het beoordelen hiervan is het namelijk niet noodzakelijk deze uit de verpakking te halen. Indien het product onverkoopbaar is geworden is de waardevermindering 100% welke wij mogen verrekenen met het terug te storten bedrag
• Artikelen die om hygiënische redenen niet retour kunnen, zoals in-ear headsets en oordopjes (indien geopend, verbroken verzegeling).
• Artikelen die speciaal voor u op maat gemaakt zijn.

Retourneren van Artikelen:
• Eventuele kosten en het risico van het retourneren van producten zijn voor rekening van de verzender.
• Bij een product dat direct na aanschaf defect blijkt te zijn en binnen 14 dagen na ontvangst (of binnen 14 dagen volgend op de herroepingsmededeling) retour wordt gestuurd, storten wij u achteraf de verzendkosten (zonder aanvullende services) terug conform de standaard tarieven van PostNL.

Retourprocedure:
• U ontvangt het adres voor retournering per e-mail van ons.
• Indien u binnen de 14 dagen bedenktijd retourneert of uw product defect is geleverd zullen wij de verzendkosten voor eigen rekening nemen.
• Zorg voor een goede en stevige verpakking, bij voorkeur de originele verpakkingen.
• Stuur alleen producten retour die compleet zijn en in goede conditie.
• Het retourneren is voor risico van de verzender.

Heeft u een verkeerd bezorgadres doorgegeven?
Dat is heel vervelend maar het kan voorkomen. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Wat betreft de verzendkosten en de verzendtijd?
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren, wanneer er vertraging ondervind dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Wij hanteren geen verzendkosten binnen Nederland. Is uw woonadres gevestigd in België dan bedragen de verzendkosten € 9,95

Webwinkel Keurmerk